Politică

Ungureanu despre contractul cu Bechtel: Ori a dispărut, ori e o minciună ce acoperă neregularităţile

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, preşedinte al Forţei Civice, spune că nu îşi poate închipui că nu mai există contractul original cu Bechtel, spunând că variantele posibile sunt fie dispariţia în forma fizică, fie "o cumplită minciună făcută să acopere toate neregularităţile acestui contract"

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, despre contractul cu Bechtel, dacă l-a solicitat cât a fost premier, şi despre posibilitatea dispariţiei acestuia.

"Nici nu îmi pot imagina că acel contract nu se află la ministerul de resort. Sunt surprins, pentru că în mod normal contractul nu are de ce să dispară. Nu se pot întâmpla decât două lucruri: a dispărut fizic, iar atunci cineva trebuie să plătească şi există funcţionari din minister care au opis cu toate hârtiile aflate în fişetele lor, sau contractul există şi totul este, de fapt, o cumplită minciună făcută să acopere toate neregularităţile acestui contract, care este de departe un campion al costurilor per kilometru de autostradă din toată Europa", a spus senatorul.


În varianta că documentul original a dispărut, "cineva ori a fost neglijent, ori a făcut-o intenţionat", a afirmat Ungureanu.

abonare newsletter