Politică

Papahagi îi dă replica lui Predoiu: „Înainte de a fi locomotivă trebuie să dovediţi că nu sunteţi un simplu vagon“

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Adrian Papahagi i-a răspuns dur lui Cătălin Predoiu – nominalizat sâmbătă de Vasile Blaga ca potenţial candidat la prezidenţialele din 2014- după ce acesta a declarat duminică în Bihor că „Mişcarea Populară nu este o mişcare, iar populară cu atât mai puţin”.

Papahagi a afirmat că nu a observat ca în ultima vreme vreun membru al Mișcării Populare să adere la PDL, ci că lucrurile s-au petrecut invers.

„Domnule Predoiu, înainte de a fi locomotivă trebuie să dovediți că nu sunteți un simplu vagon“, a venit replica lui Adrian Papahagi.


Vicepreședintele PMP a mai declarat că Mișcarea Populară are deja o intenție de vot promițătoare, chiar dacă nu a încheiat încă procesul de constituire.

„Prim-vicepreședintele numit al PDL, domnul Cătălin Predoiu, a declarat astăzi la Bihor (n.red- duminică) că Mișcarea Populară nu este o mișcare, iar populară cu atât mai puțin. Din nefericire pentru domnia sa, nu am observat ca vreun membru al Mișcării Populare sau personalități care nu au mai făcut politică să adere în ultima vreme la PDL. Invers, da. Ceea ce pare să arate că Mișcarea Populară este mai populară decât PDL. Nu am remarcat nici ca trecerea domnului Predoiu de la PNL la PDL să fi stârnit valuri de entuziasm popular sau de înscrieri în PDL. Pe de altă parte, Mișcarea Populară are deja o intenție de vot promițătoare, deși nu a încheiat încă procesul de constituire", a completat Papahagi, potrivit rtv.net.


Ironic, vicepreședintele PMP a mai spus că toate locomotivele PDL strâng de fapt 15% și a atras atenția că Predoiu putea să demonstreze că este o locomotivă electorală participând în competițiile electorale de anul trecut, dar „a urmărit lupta politică la televizor".

abonare newsletter