Politică

Vasile Blaga: Udrea nu e interesată de un alt partid

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri, în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune, că un există o listă neagră pe care sunt trecuţi Elena Udrea sau Theodor Paleologu aşa cum s-a vorbit în presă. Ba din contră, acesta a afirmat că a avut o întâlnire cu Elena Udrea iar aceasta ar fi confirmat faptul că un este interesată să plece la un alt partid.

Preşedintele PDL a spus un există nicio listă neagră în partid şi că nu s-a referit la cineva anume când a a declarat că „nu poți fi un membru fidel al PDL contribuind la construcția altui partid. Ipocrizia nu poate fi dusă la maximum”.

„Nu m-am referit la cineva anume. Am văzut o dezinformare crasă într-un cotidian, referioare la existența unei liste negre pe care era Elena Udrea sau Theodor Paleologu. Domnul Paleologu, ca un copil, s-a și grăbit să răspundă fără să întrebe colegii din Biroul Permenent Național. Erau anumite semnale din teritoriu că ar exista și oameni preocupați de punerea pe picioare a altor construcții politice. Am explicat foarte clar că pe noi ne interesează PDL și nu altceva, iar cei care au alt tip de abordare nu au ce căuta în acest partid”, a spus liderul democrat-liberalilor, în cadrul emisiunii “Imparţial” de la Digi24.


De asemenea, Vasile Blaga a dezvăluit că a avut o întâlnire cu Elena Udrea şi că aceasta un s-a aratat interesată de un alt partid ci vrea să rămână în continuare în PDL.

„Am avut o discuție foarte sinceră cu doamna Udrea. Și-a declarat devotamentul față de partid, a spus că nu o interesează o altă construcție politică. I-am spus și eu că anumite declarații pe care le-a făcut au nemulțumit și că a și primit reacțiile colegilor, lucru care pe mine nu mă bucură. Aceste lucruri trebuie discutate în interiorul partidului”, a mai declarat democrat-liberalul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter