Politică

Lăzăroiu, despre Guvernul USL: Va avea probleme mari din toamnă. S-ar putea să avem un alt cabinet

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, unul dintre fondatorii fundaţiei Mişcarea Populară, a declarat, luni, la Iaşi, că Guvernul USL va avea "mari probleme" din toamnă, inclusiv cu proprii parlamentari, şi că nu este exclusă formarea unui nou cabinet.

Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial. Sursa foto: cotidianul.ro Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial. Sursa foto: cotidianul.ro

Sebastian Lăzăroiu a afirmat, într-o conferinţă de presă, că actualul guvern se apropie de un capăt de drum, motivând că "încep să apară eşecuri prea mari ale guvernări, care apasă asupra majorităţii USL", scrie Mediafax.

"Acest cabinet va avea probleme mari începând cu această toamnă. Sunt şi parlamentari ai USL, cum e domnul Roşca Stănescu, nemulţumiţi de modul în care guvernul îi tratează. Nemulţumiri există, iar aceste eşecuri nu pot fi ţinute sub capac. Nu mai poţi să spui că Băsescu e de vină pentru CFR Marfă sau că n-am făcut regionalizarea din cauza şefului statului. Nu-i crede lumea. Şi nu-i mai cred nici parlamentarii lor. S-ar putea să avem un alt cabinet", a spus Lăzăroiu.


La conferinţa de presă de la Iaşi au mai fost prezenţi liderii Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac şi Teodor Baconschi, dar şi preşedintele fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter