Politică

Ponta: E posibil ca Băsescu să îi facă dosar penal lui Silaghi

Premierul Ponta a declarat aseară că va transmite preşedintelui Băsescu propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcţia de ministru şi va aştepta un răspuns, adăugând că este posibil ca şeful statului să dorească să îi facă lui un dosar penal pentru ce va face ca ministru interimar la Transporturi.

“Este un joc politic, dar extrem de neserios şi sunt destul de îngrijorat pentru că, în ultimul timp, văd o serie de manifestări extrem de neserioase. Ministerul Transporturilor va fi efectiv condus, ca şi acum, de secretarul de stat Ghibu. Eu semnez, dar nu am timp şi nici nu ar fi normal ca primul-ministru să se mute la Ministerul Transporturilor. CFR Marfă sau orice altceva sunt lucruri pe care oricum mi le asum, se aprobă prin hotărâri de guvern pe care le semnez ca prim-ministru. Luni dimineaţa, mă rog, o să plec spre Spania, dar o să trimit la Cotroceni propunerea cu domnul Silaghi de a fi ministru, după care preşedintele, nu ştiu în ce fel, va trebui să se pronunţe”, a afirmat Ponta, citat de Mediafax.

El a preciat că nu are nicio logică să mai conducă interimar Ministerul Transporturilor 45 zile, deoarece banii pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni la CFR Marfă trebuie plătiţi la 60 zile de la semnarea contractului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter