Politică

TDL Cluj: „Tinerii social democraţi măsoară tensiunea gratuit, după ce şefii lor au mărit preţurile“

Tinerii democrat liberali clujeni îi critică pe social democraţi pentru campania prin care se măsoară gratuit tensiunea, glicemia și starea cordului clujenilor, după „ce șefii lor au mărit prețurile la energia electrică şi la gaze“.

Aceştia subliniază că Organizaţia de Tineret a PSD (TSD) Cluj „se lăuda“ zilele trecute, cu o campanie medicală care are scopul de a evalua gratuit starea de sănătate a clujenilor, mai exact cu măsurarea preventivă a glicemiei, a pulsului și a stării cordului, astfel încât să se micșoreze șansele cetățenilor de a se îmbolnăvi.

„În ansamblul ei, acțiunea este lăudabilă însă dorim să îi întrebăm pe colegii social semocrați dacă această acțiune este demarată din dorința acestora de a măsura impactul pe care creșterea prețurilor la energia electrică, a gazelor și a medicamentelor o are asupra stării medicale a clujenilor. După cum bine ştim, în ultimele luni a crescut prețul medicamentelor iar începând cu 1 iulie a.c preţul energiei electrice a crescut cu 1%, preţul gazelor a fost majorat cu 8 procente iar preţul cărnii de porc ar putea creşte cu 15%. De asemenea, odată cu creşterea salariului minim pe economie, a crescut şi punctul de amendă pentru încălcarea regulilor de circulaţie“, susţin reprezentanţii TDL Cluj.


Potrivit tinerilor din PDL, oricât de mult ar încerca tinerii social democraţi ca prin aceste acţiuni să arunce praf în ochii cetăţenilor, aceştia „nu pot deturna atenţia de la problemele reale cu care se confruntă românii în general şi clujenii în special şi nu pot masca incompetenţa şi lipsa de viziune a grupului de interese care guvernează astăzi România“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter