monitorulcj.ro Menu

Politică

PDL Turda are un nou lider în Consiliul Local

După plecarea lui Mircea Irimie în Parlamentul României şi apoi schimbarea "macazului" politic spre Partidul Conservator, Partidul Democrat Liberal din Turda a rămas fără lider în Consiliul Local.

Recent, după consultarea membrilor formaţiunii politice, s-a ajuns la concluzia că cel mai potrivit pentru acest post ar fi Sorin Bichiş, intrat anul trecut în PDL.

Cele trei forţe din Consiliul Local Turda au fiecare câte un lider, USL- îl are pe Matei Cristian, Partidul Poporului pe viceprimarul Lucian Nemeş, iar acum în locul lui Mircea Irimie, este Sorin Bichiş.

Într-o conferinţă de presă organizată astăzi la sediul PDL Turda, Bichiş a spus că este timpul să se treacă de la vorbe la fapte.

"În ceea ce priveşte activitatea mea din consiliul local, voi convoca conferinţe de presă ori de câte ori voi avea ceva important de transmis. Imi doresc o mai strânsă colaborare cu colegii mei din forul deliberativ. Reprezentarea în comisii e importantă, am încredere în noul nostru coleg, Paul Căţănaş, este un tânăr foarte ambiţios este în primul rând un sportiv care are ţeluri...sunt convins că ne va reprezenta cu onorabilitate în cadrul consiliului local" spune Bichiş.

Preşedintele PDL Turda, primarul Tudor Ştefănie a apreciat că Sorin Bichiş este persoana potrivită pentru postul de lider, experienţa fiind unul din atuurile care au stat la baza acestei alegeri. Un om care de acum încolo se va ocupa mai mult de activitatea administrativă şi nu de cea politică.

 

Reamintim că deputatul de Cluj Mircea Irimie, ales în Colegiul nr. 8 Turda pe listele ARD la alegerile din 9 decembrie 2012, a demisionat, luni, din PDL şi s-a înscris în PC, urmând să primească funcţii în filiala Turda a PC, dar şi la nivel judeţean şi naţional.