Politică

Gurzău critică proiectul de buget al USL

<p><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/25/taxe%20si%20impozite.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Deputatul PDL de Cluj, Adrian Gurzău susţine că odată cu întocmirea bugetului naţional, Guvernul USL le oferă românilor o „avalanşă“ de taxe şi impozite noi, dintr-un Cod Fiscal anunţat cu numai 8 zile înainte de a intrarea în vigoare.

Gurzău subliniază astfel că guvernanţii „oferă românilor creşteri substanţiale la preţul gazelor, a benzinei şi a energiei electrice şi creşteri însemnate la alimentele de bază cu mult  peste  puterea de cumpărare a a populaţiei ţării“.


În opinia parlamentarului clujean noul proiect de buget, făcut parcă pe genunchi de baronii PSD, nu va face altceva decât să finanţeze un stat care nu produce altceva decât birocraţie.

„Toate promisiunile şi proiectele USL privind dezvoltarea şi modernizarea ţării se dovedesc acum minciuni şi populisme inimaginabile doar de dragul câştigării punctelor electorale. Incompetenţa şi lipsa de responsabilitate a actualului Guvern va consta fiecare cetăţean în parte, dar mai mult, va afecta grav credibilitatea României în faţa partenerilor internaţionali“, spune parlamentarul.


Gurzău îi adresează şi o întrebare lui Ponta: „Îl întreb pe premierul Victor Ponta unde sunt măsurile de stimulare economică pentru încurajarea mediului privat, pe care dumneavoastră le-aţi vociferat îndelung în campaniile electorale? În loc de a onora promisiunile şi de a veni în faţa Parlamentului cu un proiect de buget coerent şi realist, Victor Ponta ne oferă un veritabil proiect de buget stângaci şi care, din nefericire, nu va duce în nici un caz la dezvoltarea economică a României“, spune Gurzău, într-un comunicat de presă.

 

abonare newsletter