Politică

PSD Cluj nu suportă observaţiile dure ale lui Tişe

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/23/01 alin tise obosit semnare contract sist info rp 03.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Social democraţii clujeni constată că neînțelegerea unor modificări legislative comunicate clar, transparent, provoacă „atacuri furibunde, mărci înregistrate deja ale senatorului Alin Tișe“, care introduce „o nouă formă de politețe în comportamentul parlamentar: scuipatul“. </strong></p>

„Fiind conștienți de importanța demontării oricăror forme de interpretare mai mult sau mai puțin rău intenționate, precizăm că imunitatea parlamentarilor nu a fost întărită prin modificările aduse la Statutul deputaților și senatorilor. Au fost aduse doar clarificări de ordin tehnic. Proiectul de modificare a Legii privind Statutul senatorilor și deputatilor aduce clarificări în privința declarării incompatibilității aleșilor, precum și interdicții și sancțiuni suplimentare în caz de conflict de interese” a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.


Tişe: „Nu au înţeles conotaţia mesajului“

În replică, senatorul PDL de Cluj, Alin Tişe îi acuză pe social democraţi că „în loc să se ocupe de problemele românilor, se ocupă cu a scrie comunicate“. „Ceea ce spun cei de la PSD demonstrează faptul că nu pricep conotaţia textului, a mesajului meu. Aş fi preferat să explice clujenilor, nu mie, de ce parlamentarii au nevoie de o superimunitate şi de ce în cazul lui nea Gheorghe din Frata - care fură voturi la alegeri - motivele concrete de arestare sunt analizate de un judecător, iar în cazul unui parlamentar – de un alt coleg parlamentar. Aş dori ca USL să explice de ce încearcă să îşi protejeze parlamentarii, având în faţa legii un regim privilegiat“, a declarat Tişe, pentru Monitorul de Cluj.

Precizăm că senatorul PDL de Cluj, Alin Tişe a declarat, zilele trecute, într-un comunicat de presă, că Parlamentul României, „instituția cea mai importantă a democrației și-a compromis definitiv șansele de a-i mai reprezenta pe cetățenii săi“, prin modificările aduse la Statutul parlamentarilor, privind imunitatea acestora“. „Iar noi, luați la gramadă, ne-am pierdut orice fărâmă de omenie, suntem hidoși, merităm să fim scuipați în față! Disprețul pe care ni-l poartă românii pentru faptul că le ignorăm prioritățile, că ne consideram mai presus de lege, este justificat!“, a spus atunci parlamentarul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter