Politică

Ponta, legat de modificările la Statut: Ori explicaţi clar ce vreţi să faceţi, ori nu mai faceţi

<p><strong>Liderul PSD Victor Ponta le-a cerut, luni, participanţilor la reuniunea Biroului Permanent Naţional al partidului să explice mai bine modificările la Statutul deputaţilor şi senatorilor, el adăugând că "limita între a explica prost şi a pica în borcanul de demogogie este întotdeauna foarte subţire". </strong></p>

 


"Referitor la discuţia privind Statutul parlamentarului, dacă nu se face clar, să nu vă supăraţi pe presă că vă atacă că nu aţi explicat sau n-a înţeles toată lumea foarte bine. Nu dăm nicio imunitate în plus, de altfel, nici nu avem cum să dăm mai multă imunitate. Nu există decât faptul că un parlamentar nu poate fi arestat sau percheziţionat, ceea ce, din câte ştiu eu, există în 26 din 27 de ţări ale Uniunii Europene", spus el.

Liderul social-democrat a subliniat, referitor la modificările preconizate, că nu se dă niciun drept în plus.


"Dacă lămuriţi procedurile, împreună cu CSM, cu Parchetul, cu toţi ceilalţi, e foarte bine, dacă nu, nu mai intraţi în asemenea clinciuri, pentru că limita între a explica prost şi a pica în borcanul de demogogie este întotdeauna foarte subţire. (...) Ori explicaţi clar ce vreţi să faceţi, ori nu mai faceţi şi cu asta basta", a arătat liderul PSD.


Citeşte şi:


Blaga: „Nu susţinem sub nicio formă întărirea imunităţii parlamentare“

Ultimele Stiri
abonare newsletter