Politică

Mutarea Consiliului Judeţean, amânată

<p>Consiliul Judeţean mai are de aşteptat până să se mute în casă nouă, în imobilul de pe strada Dorobanţilor nr. 106, deşi preşedintele forului judeţean, Alin Tişe, estima la începutul acestui an că mutarea ar putea avea loc în luna martie.</p>

„Noi am fi dorit să ne mutăm din luna ianuarie, însă nu s-a putut din pricina licitaţiilor şi a contestaţiilor care au apărut. Nu vă pot spun când vom reuşi să ne mutăm. Noi ne dorim însă să fie cât mai repede”, a declarat pentru monitorul vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Radu Bica. De curând, Consiliul Judeţean a reluat licitaţia pentru dotarea tehnică a noului sediu al instituţiei de pe strada Dorobanţilor după ce, în luna ianuarie, licitaţia a fost anulată. Consiliul Judeţean caută o firmă care să doteze tehnic sala de şedinţe. Valoarea estimată a contractului este de 233.750 de lei, la care se adaugă TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 14 martie.

În paralel, Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC) a emis o decizie prin care obligă administraţia judeţeană clujeană să continuie evaluarea ofertelor depuse la licitaţia pentru achiziţia de mobilier pentru noul sediu. Consiliul Judeţean a anulat anterior şi această licitaţie, la puţin timp după deschiderea ofertelor, pe motiv că banii necesari pentru acest contract nu au fost prinşi în bugetul pe anul 2010, când a fost demarată procedura. Decizia a fost contestată însă de firmele Silvarom Bucureşti şi Zigman Cluj-Napoca, cărora CNSC le-a dat câştig de cauză.

Ultimele Stiri
abonare newsletter