Politică

Boc şi Buda au votat cu “cei care au în spate fapte, nu vorbe”

<p><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/09/emil boc vot 1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a votat de dimineaţă, la Şcoala Radu Stanca din cartierul Zorilor. El a declarat, după ieşirea de la urne că a votat cu acei candidaţi care au în spate fapte, nu vorbe. </strong></span></span></p>

 


Am votat cu acei candidaţi care au avut curajul să ia măsuri pentru a asigura stabilitatea, în momentele de ciză. Am votat cu cei care au în spate fapte, nu vorbe”.

Întrebat dacă crede că prezenţa la vot va fi afectată de condiţiile meteorologice, Boc a precizat: “cu siguranţă va fi afectată, în ce măsură, vom vedea mai târziu”.


La aceeaşi secţie de votare s-a prezentat şi liderul PDL Cluj, Daniel Buda. Deputatul clujean a dat un vot “pentru o Românie puternică, de dreapta, pentru ca România să rămână în Europa, şi cu cei care au asigurat stabilitatea în ţară”.




Ultimele Stiri
abonare newsletter