Politică

Elena Udrea: Nu intenţionez să intru în cursă pentru Primăria Capitalei

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/02_ziua/elena-udrea.jpg" border="0" alt="Elena Udrea" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu intenţionează să îşi depună candidatura pentru funcţia de primar al Capitalei şi a susţinut că filiala pe care o conduce va avea "de unde alege" un competitor pentru PMB.</p> <p />"Vai de mine, iarăşi mă întrebaţi? Răspunsul este nu. Nu intenţionez să intru în cursă pentru Primăria Capitalei", a răspuns Udrea întrebată dacă planifică să îşi depună candidatura pentru funcţia de edil general al Bucureştiului.

"Aşteptăm să se înscrie în această cursă internă, înainte de toate, cei care doresc să candideze la Primăria Capitalei. Au fost opinii exprimate, cred că avem de unde alege. Probabil că acum oamenii sunt preocupaţi de alegerile interne şi după aceea vor veni să se înscrie în cursa pentru alegerile locale", a mai spus Udrea, întrebată dacă filiala pe care o conduce pregăteşte un candidat.

În altă ordine de idei, liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, l-a acuzat pe primarul general Sorin Oprescu că dezinformează şi l-a criticat pentru că a propus un buget al capitalei "ilegal şi irealist" şi pentru încercarea de a-şi "masca incompetenţa managerială creând impresia unui război politic între el, Elena Udrea şi PDL". "Sorin Oprescu minte când afirmă că PDL i-a blocat proiectele. Niciunul dintre proiectele de care vorbeşte nu îi aparţin, toate proiectele de investiţii din capitală sunt iniţiate, promovate şi susţinute de PDL. Nu e nici măcar unul singur iniţiat de Sorin Oprescu", a spus Udrea.

Udrea a mai afirmat că edilul-şef al capitalei deşi are lucrări începute de 18,5 miliarde de lei, propune "o serie întreagă de SF-uri care se referă la tot felul de proiecte fanteziste". Ea a susţinut că în mandatul actualului primar general preţul lucrărilor la Stadionul Lia Manoliu a crescut de la 140 milioane de euro la aproape 300 milioane de euro.

abonare newsletter