Politică

Anca Boagiu: Cabinetul Ponta, cel mai slab guvern

<p style="margin-bottom: 0in;" lang="ro-RO"><strong><span style="font-size: x-small;"><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/20/anca boagiu gov.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele PDL Sector 2 Anca Boagiu a declarat luni, cu prilejul evenimentului de lansare a candidaţilor ARD Sector 2, că Executivul condus de Victor Ponta este „<em>probabil cel mai slab guvern pe care l-a avut România</em>”.</span></strong></p>

 

Minciuna permanentă a lui Victor Ponta produce efecte. Oamenii ies în stradă. Este probabil cel mai slab guvern şi cel mai probabil vom vedea sfârşitul acestui guvern”, a spus Boagiu.


Ea a spus că dacă ar fi fost acuzată de plagiat şi-ar fi dat demisia.

Anca Boagiu a acuzat guvernul Ponta că a blocat România şi a tăiat cheltuielile pentru investiţii.


Victor Ponta spune «dacă vorbiţi ceva împotriva mea, dacă nu sunteţi de acord cu mine, vă trimit DNA». Ameninţările cu DNA, cu Parchetul, probabil sunt ameninţările învăţate de la mentorul său Adrian Năstase. Pe mine mă lasă rece”, a spus Boagiu.

Boagiu l-a mai acuzat pe Victor Ponta că se comportă acum, când este la putere, ca şi cum ar fi în Opoziţie şi a spus că România este condusă de „un Victor Ponta mai mincinos decât Crin Antonescu şi Crin Antonescu care este mai socialist”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter