Politică

Boagiu: PDL se vede alături de liberali. PNL nu trebuie să se rupă, ci să schimbe liderul

<p><strong><img src="http://monitorulcj.ro/documente/stories/02_februarie/18_ziua/anca-boagiu2.jpg" border="0" width="451" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a declarat că democrat-liberalii se văd alături de liberali, ea explicând că PNL nu trebuie să se rupă, ci "<em>să schimbe liderul</em>", Boagiu susţinând totodată că viitorul premier trebuie să fie "<em>un bărbat de stat care să apere interesele României</em>", scrie Mediafax.

"Din fericire, domnul Crin Antonescu ne-a ajutat, a reuşit să creeze doar o gaşcă în jurul lui, cu alte interese decât cele ale adevăraţilor liberali. Faptul că i-a eliminat prin modul de comportament, prin politica adoptată, pe liberalii adevăraţi sper că i-a trezit pe aceştia la realitate şi le-a arătat că locul lor nu e în acel amalgam", a declarat Boagiu la Digi24.


Anca Boagiu a mai spus că speră într-o trezire a PNL.

"Nu înseamnă că trebuie să se rupă, trebuie să schimbe liderul. Antonescu nu are nicio legătură cu liberalii, e al socialiştilor", a adăugat ea.


Vicepreşedintele PDL a mai menţionat că nu USL va da premierul în cazul în care va câştiga cele mai multe mandate la alegeri.

"În zona de manipulare a PSD şi USL a apărut în discursul public că USL trebuie să dea premierul pentru că va fi partidul cu cele mai multe mandate. În Constituţie scrie «partide». Avem o Constituţie, partidul care are numărul cel mai mare de mandate desemnează premierul", a arătat ea.


Anca Boagiu a susţinut că PDL are mai multe nominalizări pentru postul de premier, dar nu a avansat niciun nume. Ea a declarat totuşi că premierul trebuie să fie "un bărbat de stat care să apere interesele României".

Ultimele Stiri
abonare newsletter