Politică

Călian solicită repornirea proiectului de construire a variantei ocolitoare Cluj-Nord

<p><strong><img src="documente/stories/11_noiembrie/14_ziua/04%20petru%20calian%20conf%20pdl%20rp%2009.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Deputatul PDL, Petru Călian trage un semnal de alarmă asupra „<em>efortului neîntrerupt</em>“ al premierului Victor Ponta de a izola Clujul, în contextul blocării de către Guvernul Ponta a proiectului de construcție a variantei de ocolire Cluj-Nord.

În calitate de membru al Comisiei de Buget, Finanțe și Bănci, Călian solicită public primului-ministru Victor Ponta să dispună, de urgență, deblocarea fondurilor și repornirea proiectului de construire a variantei ocolitoare Cluj-Nord, „investiție de primă importanță pentru infrastructura clujeană“.


Ducerea la bun sfârșit a acestui proiect de infrastructură, inițiat de către Executivul condus de Emil Boc în anul 2009, este fundamentală pentru soluționarea uneia dintre problemele de importanță majoră ale clujenilor. Hotărârea Guvernului USL de a stopa investițiile în acest proiect nu este altceva decât o nouă tentativă de a distruge tot ceea ce a realizat edilul clujean pentru comunitatea sa în ultimii ani, de a stopa dezvoltarea Clujului și, prin urmare, de a-l izola de restul țării. De asemenea, argumentele invocate de primul-ministru Victor Ponta pentru a-și justifica decizia maschează interese meschine, de natură politică. Putem deduce, fără a fi departe de adevăr, că singura grijă a Uniunii Social Liberale față de ardeleni este de a le bloca investițiile“, spune Călian, într-un comunicat de presă.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter