Politică

Kelemen despre cazarea deputaţilor: "Să mutăm Parlamentul la Cluj". Borbely: Sau să stăm în corturi

<p><strong><img src="documente/stories/04_aprilie/29_ziua/07kelemen-hunor-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune că “soluţia” la problema privind cazarea deputaţilor este să se mute Parlamentul la Cluj, pentru a nu se mai plăti cazare pentru cei ce stau aici, iar vicepreşedintele politic al Uniunii, Laszlo Borbely, afirmă: “Sau să stăm în corturi, nicio problemă”.</strong></p>

 

Kelemen Hunor a declarat, miercuri, că o “soluţie" la problema invocată de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, privind cazarea deputaţilor ar fi mutarea Parlamentului la Cluj.


"Soluţia este să mutăm Parlamentul la Cluj şi atunci nu mai trebuie să plătim cazarea pentru cei care stau aici şi vom plăti noi pentru bucureşteni. Dacă grija cea mai mare a domnului Zgonea este cazarea parlamentarilor care vin din provincie, atunci multă sănătate şi mai multă înţelepciune îi doresc”, a spus Kelemen, citat de Mediafax.

La rândul său, vicepreşedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că soluţia ar fi ca parlamentarii din provincie “să stea în corturi”.


Citeste si: Deputaţii nu vor mai sta în hoteluri. Zgonea: Am blocat licitaţia pentru servicii hoteliere, deputaţii vor locui cu chirie

Ultimele Stiri
abonare newsletter