Politică

Coroian nu mai acceptă presiunile „de campanie“ ale lui Uioreanu

<p /><strong>Prim-vicepreşedintele PDL Cluj, Alexandru Coroian îi cere preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu să înceteze presiunile asupra primarilor PDL, pentru a-şi favoriza soţia.</strong>

„Îi adresez lui Horea Uioreanu, din nou, un avertisment cu privire la presiunile asupra primarilor PDL din Cluj. Este vorba de presiuni legate de modul de colaborare viitor dintre primarii noştri şi Consiliul Judeţean Cluj, referiri la felul în care se va împărţi bugetul pe viitor“, a spus Coroian, fără însă a nominaliza vreun primar.
Este astfel, pentru a doua oară când Coroian îl avertizează pe Uioreanu în acest sens. În urmă cu două săptămâni, consilierul judeţean l-a acuzat pe Uioreanu că face presiuni asupra primarilor din judeţ să o voteze la alegerile parlamentare pe soţia sa, Elena Uioreanu. Potrivit democrat liberalului, la ultima şedinţă a Asociaţiei Metropolitane, Horea Uioreanu le-a amintit primarilor prezenţi, de candidatura la parlamentare a Elenei Uioreanu. „Concret, Uioreanu le-a amintit primarilor că cineva din familia sa va candida la parlamentare. Este treaba USL-ului dacă vrea să se pună în serviciul familiei Uioreanu, dar să lase primarii PDL în pace, să nu facă presiuni. Îi transmit astfel: „Jos labele de pe primarii PDL““, a spus atunci Coroian. Alexnadru Coroian (PDL) şi Elena Uioreanu (PNL) sunt contracandidaţi în Colegiul 9, Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter