Politică

Dacă nu ajunge la o înţelegere cu USL, Giurgiu se întoarce la tipografie

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/21/04-mircia giurgiu ds32.jpg" border="0" align="left" />Intenţia deputatului independet clujean, Mircia Giurgiu de a candida, la parlamentarele din decembrie pe listele USL, la Colegiul 1, nu este văzută cu ochi buni de reprezentanţii Uniunii.</strong>

Aceştia sunt, în primul rând, nemulţumiţi de faptul că Giurgiu a purtat discuţii la nivel central, trecând astfel, peste capul celor de la Cluj. Joi, Giurgiu a precizat că, dacă nu se va ajunge la un acord cu cei din USL, în privinţa candidaturii sale la parlamentare, se va întoarce la fabrică.
„Dacă nu va exista înţelegere, mă voi întoarce la tipografie, nu am nicio problemă să mă întorc acolo“, a spus Giurgiu. El a mai precizat că au existat, într-adevăr, discuţii la nivel naţional, în privinţa candidaturii sale. Liderul PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj este unul dintre reprezentanţii USL care se împotrivesc candidaturii lui Giurgiu pe listele Uniunii.
„Nu este dorit la nivelul USL. În primul rând, nu este pesedist, apoi-are o carieră politică în care a schimbat mai multe partide, este cunoscut acest lucru. Pe urmă, contează şi faptul că l-a contaracandidat pe Marius Nicoară la alegerile locale şi desigur, că a purtat discuţii, în acest sens, la nivel naţional“, a declarat Jorj pentru Monitorul de Cluj.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter