Politică

Ungureanu: „Putem atrage 30-35% din electoratul de centru-dreapta“

<p /><strong><img src="documente/stories/mihai-razvan-ungureanu.jpg" border="0" align="right" />Liderul Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, într-un interviu pentru România Liberă, că formaţiunea sa poate atrage 30-35% din electoratul de centru-dreapta din ţară, care şi-a pierdut interesul faţă de politică.</strong>

„Electoratul de centru-dreapta s-a micşorat faţă de alegerile din 2008 şi 2009. Potrivit ultimelor sondaje, foarte mulţi dintre cei care spun că acum patru ani votau cu centru-dreapta şi pentru Traian Băsescu pentru un al doilea mandat, fie au intrat în cercul celor care nu mai sunt interesaţi de politică, fie au fost atraşi de celelalte partide. Forţa Civică se adresează acestui electorat care şi-a abandonat simpatiile de dreapta”, a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu, într-un interviu pentru România Liberă.
„Credem că putem atrage circa 30-35 la sută din acest electorat de centru-dreapta", a conchis fostul premier. Mihai Răzvan Ungureanu a făcut o invitaţie tuturor politicienilor cu experienţa, arătând că formaţiunea sa are nevoie de astfel de oameni. În opinia sa, „traseismul este o temă falsă” pentru noua Alianţă România Dreaptă, adevăratele teme trebuind  „să producă un program politic, un program de guvernare şi candidaturi solide pentru a câştiga alegerile”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter