Politică

Întâlnire de lux, în Deltă, a liderilor USL

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/14/05-delta.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Liberalii şi social-democraţii se vor reuni, în acest sfârşit de săptămâna, într-un resort din Delta Dunării pentru a negocia împărţirea colegiilor pentru alegerile parlamentare. </strong>

Oaspeţii Deltei vor fi cazaţi în „Puflene Resort" din Murighiol, un spaţiu destinat, aşa cum se autoprezintă, „celor care doresc o evadare din cotidian şi apreciază îmbinarea dintre frumuseţea naturii, confort la cele mai înalte standarde şi servicii de înaltă ţinută profesională”, informează Mediafax.

Politicienii se vor putea bucura de facilităţi oferite de resort, cum ar fi piscină interioară, jacuzzi, saună, sală de fitness, salon de înfrumuseţare. Ei vor putea să înoate şi în piscina exterioară sau să joace biliard, tenis de câmp sau de masă, precum şi să facă excursii pe canalele Dunării cu bărcile sau cu hidrobicicletele. Surse din cele două partide au relatat, pentru Mediafax, că USL nu a închiriat complexul în întregime şi că fiecare PSD-ist sau PNL-ist va achita contravaloarea cazării şi a serviciilor de care a beneficiat din propriul buzunar, însă cu o „reducere semnificativă" aplicată la tarifele afişate pe site.

Ultimele Stiri
abonare newsletter