Politică

Visul primarului Emil Boc pentru Cluj-Napoca

<p /><strong><img src="documente/stories/04_aprilie/01_ziua/emil-boc1-mod.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Primarul Emil Boc a transmis visul pe care îl are pentru municipiul Cluj-Napoca, în cadrul unei campanii de promovare a idealurilor pe care clujenii le au pentru oraşul în care trăiesc.</strong>

Emil Boc a subliniat că cel mai important vis al său pentru Cluj-Napoca este ca oricine să dorească să trăiască în acest oraş.

„Eu îmi doresc ca orice clujean care trăieşte în acest oraş să îşi dorească să rămână aici, în oraşul nostru. De asemenea, îmi doresc ca orice clujean care este plecat, oriunde în lume, în America, în Australia, în Europa, să îşi dorească să se întoarcă acasă pentru că aici se trăieşte cel mai bine în lume şi să se simtă cu adevărat acasă. Şi îmi doresc ca orice om de bine care a cunoscut oraşul acesta, după ce l-a văzut, să îşi dorească să revină, să trăiască, să muncească şi să se distreze aici, la noi, în oraşul nostru. Asta înseamnă că atunci toate standardele de calitate sunt îndeplinite în materie de civilizaţie, educaţie, cultură, mentalitate, locuri de muncă, distracţie dacă oricie îşi doreşte care vede acest oraş să trăiască, să locuiască şi să se distreze aci, la noi, în municipiul nostru. Ăsta e cel mai important vis: ca oricine să îşi dorească să trăiască în acest oraş” – astfel sună visul primarului pentru Cluj-Napoca.


Potrivit Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, alături de peste 100 de cetăţeni ai oraşului, cunoscuţi sau nu, primarul Emil Boc a primit cu multă bucurie invitaţia de a-şi exprima dorinţele pentru oraşul ale cărui destine le conduce. Visele tuturor celor care au dorit să se exprime în cadrul campaniei se află pe portalul www.100devisepentrucluj.ro, un spaţiu virtual de dialog în care liderii comunităţii clujene îşi unesc vocile cu cele ale clujenilor pentru care viitorul oraşului contează. G.D.

Ultimele Stiri
abonare newsletter