Politică

Dan Cristian Popescu DEMISIONEAZĂ din PNL: Partidul a devenit prizonierul obsesiilor lui Antonescu

<p><strong><span style="margin: 0px; padding: 0px; position: static; cursor: auto; color: #333333; text-decoration: none; border: medium none;"> <img src="documente/stories/2012/09_septembrie/07/dan cristian popescu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fostul preşedinte al filialei PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu şi-a anunţat, joi, demisia din partid, el arătând într-un comunicat că PNL a devenit prizonierul "obsesiilor" lui Crin Antonescu, şi al unor lideri care au probleme cu legea, cu morala şi cu bunul-simţ, scrie Mediafax. </span></strong></p>

,,Constat, cu regret, că, astăzi, Partidul Naţional Liberal a devenit prizonierul obsesiilor unui singur om, Crin Antonescu, şi al unor lideri care au probleme cu legea, cu morala şi cu bunul-simţ . Crin Antonescu şi unii liderii ai PNL sunt incapabili să înţeleagă că obsesia lor faţă de o persoană – Traian Băsescu– nu coincide cu dorinţele reale, speranţele şi aşteptările electoratului de centru-dreapta, pe care PNL ar trebui să-l reprezinte", se arată în comunicatul remis agenţiei Mediafax.


Dan Cristian Popescu mai afirmă că PNL se îndepărtează din ce în ce mai mult de baza sa electorală, prin abdicarea permanentă de la valorile, principiile şi politicile liberale. "PNL a încetat să mai fie un partid de centru-dreapta, transformându-se pe zi ce trece într-o grupare populistă şi demagogică, dispusă la orice compromis pentru ca un om să-şi vadă satisfăcută obsesia. În plus, prin retorica antiamericană şi antieuropeană din ultima perioadă, Crin Antonescu şi grupul care a acaparat PNL aruncă partidul în afara lumii politice civilizate", apreciază fostul lider al filialei Sector 2.

Popescu consideră "regretabil" faptul că unul din cele mai vechi partide din Europa, până acum, fidel în permanenţă valorilor libertăţii şi democraţiei, este incapabil să reacţioneze din interior "la barbaria politică comisă de Crin Antonescu şi de grupul din jurul său".


Foto: www.facebook.com

Ultimele Stiri
abonare newsletter