Politică

Antonescu, iritat: „Şi ce s-a întâmplat la şedinţa Senatului?“

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/08_august/28/crin-antonescu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Crin Antonescu s-a arătat foarte deranjat joi, în momentul în care jurnaliştii l-au întrebat de ce nu a participat la şedinţa Senatului.

„Şi ce s-a întâmplat la şedinţa Senatului?", le-a replicat Antonescu jurnaliştilor. În momentul în care jurnaliştii i-au spus că este preşedintele Senatului şi ar fi trebuit să participe la şedinţă, Antonescu a răspuns: „Ştiu cine sunt". La insistenţele jurnaliştilor, Antonescu a spus de ce a lipsit, fără a da mai multe detalii: „Pentru că nu eram în ţară", arată Mediafax.


Vă reamintim, Senatul şi-a început, marţi, activitatea în lipsa preşedintelui acestui for, Crin Antonescu. Este pentru prima dată când o sesiune începe fără prezenţa preşedintelui Senatului, a atras atenţia democrat liberalul Radu Berceanu. „Eu am intrat în Parlament, în CPUN şi am fost parlamentar de atunci în toate sesiunile - mai întâi deputat foarte multă vreme, apoi, de vreo şapte ani şi ceva, senator. Şi este prima dată, la Camera Deputaţilor sau la Senat, când începe sesiunea fără prezenţa preşedintelui respectivei Camere. Cred că este un precedent care nu ar trebui să se mai repete pentru că s-a intonat imnul, e un moment solemn şi dacă 22 de ani şi jumătate nu s-a întâmplat aşa ceva, ar fi bine ca nici de aici încolo să nu se mai întâmple", a spus Berceanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter