Politică

Reparaţii încheiate la 22 din cele 79 şcoli din municipiu

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/08_august/23/02 scoli.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Lucrările de reparaţii şi igienizare la şcolile din oraş au fost încheiate în 22 din cele 79 de şcoli din Cluj-Napoca, a anunţat primarul Emil Boc.

Primăria Cluj-Napoca efectuează în această vară lucrări de reparaţii la 79 de şcoli, grădiniţe şi creşe. Au fost încheiate la această dată reparaţiile şi igienizările la 22 de unităţi şcolare.


Potrivit Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, valoarea totală a lucrărilor la cele 79 de unităţi de învăţământ este de 5.027.341,67 lei, cu TVA. Până în acest moment, s-au finalizat lucrări în valoare de 1,2 milioane de lei la cele 22 de unităţi de învăţământ. Sunt deja gata să-i primeasca pe copii următoarele unităţi de învăţământ : Grădiniţa „Floare de Iris”, Grădiniţa „Trenuleţul Veseliei”, Grădiniţa Universităţii, Grădiniţa „Căsuţa Poveştilor”, Grădiniţa „Dumbrava Minunată”, Grădiniţa „Academia Piticilor”, Grădiniţa „Mica Sirenă”, Grădiniţa „Lizuca”, Grădiniţa „Degeţica”, Grădiniţa cu Parfum de Tei, Grădiniţa „Zâna Zorilor”, Grădiniţa „Albinuţa”, creşa nr. 9, Şcoala „Iuliu Haţieganu”, Şcoala „Traian Darjan”, Şcoala „Octavian Goga”, Şcoala „Emil Isac”, Şcoala „C-tin Brâncuşi”, Colegiul Economic „Iulian Pop”, Liceul Teoretic „Apaczai Csere Janos”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” şi Liceul de Arte Plastice „Romulus Ladea”.

Conform reprezentanţilor Primăriei, lucrările efectuate au constat în reparaţii instalaţii sanitare, de încălzire, electrice, reparaţii construcţii (igienizări, faţade, termoizolaţii, tâmplării, pardoseli, uşi, reparaţii acoperiş, zugrăveli).


Pentru şcolile la care se mai lucrează, stadiul în acest moment este: peste 75% din lucrări, realizate la 24 unităţi de învăţământ; între 50 şi 75% la 18 unităţi de învăţământ şi respectiv sub 50% pentru 14 unităţi de învăţământ.



Ultimele Stiri
abonare newsletter