Politică

Reacții dure din Israel față de numirea lui Șova: E chiar jenant pentru Guvern şi pentru ţară.

<p /><span style="font-family: Helvetica; font-size: 18px; line-height: 24px; -webkit-tap-highlight-color: rgba(26, 26, 26, 0.292969); -webkit-composition-fill-color: rgba(130, 98, 83, 0.0898438); -webkit-composition-frame-color: rgba(191, 107, 82, 0.496094); -webkit-text-size-adjust: auto; color: #000000;" />Evreii nu se împacă deloc cu noua numire a lui Dan Șova în calitate de ministru delegat pentru relația cu Parlamentul, informează B1.ro.


Gafa fără precedent facută de noul ministru referitoare la faptul că evreii nu au avut deloc de suferit pe teritoriul Romaniei îi determină pe cei din Israel să aibă reacții extrem de dure la adresa lui Șova.
Şeful Centrului comunității evereiești din Ierusalim, Simon Wiesenthal considera că este jenant ca o persoană care a negat în trecut Holocaustul să ajungă într-o astfel de funcţie.
”E chiar jenant pentru Guvern şi pentru ţară. Sunt sigur că domnul Şova ar fi un oaspete binevenit în Teheran, unde Guvernul neagă faptul că a avut loc Holocaustul” a spus el, citat de B1.ro.
La rândul său, deputatul Aurel Vainer este de părere că ar fi fost mult mai bine dacă Ponta ar fi fost interesat şi de părerea evreilor, înainte de nominalizare. În plus, s-a declarat deranjat de faptul că pe Victor Ponta nu l-a interesat şi punctului lui de vedere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter