Politică

Antonescu, „sub tutela“ lui Voiculescu

<p /><img src="documente/stories/2012/05_mai/30/04-crin antonescu usl _sc_008.jpg" border="0" align="right" /><br /><br />Analistul politic Cozmin Gușă a declarat luni seară că liderul PNL Crin Antonescu se află sub tutela lui Dan Voiculescu, iar răspunsul „logic“ pentru care liberalul o acceptă „nu ar putea să fie decât un eventual dosar“ cu care este șantajat.



Gușă a precizat că Traian Băsescu „este aproape de suspendare“, dar a adăugat că o astfel de intenție „este una foarte gravă“, o „nesăbuință“ generată de fapt de Dan Voiculescu, fiind doar „o formă de răzbunare spre a penaliza atacurile legitime ale instituțiilor statului la afacerile familiei“ fondatorului PC.

Analistul politic a precizat că, în spatele liderului PNL Crin Antonescu s-ar afla Dan Voiculescu, arată realitatea.net. „Crin Antonescu a acceptat toată viața lui tutele, indiferent de la cine. Este un om talentat, însă cu puțină autoritate, nu foarte harnic, asta nu este un mit, ci este problema lui, dar nu l-a împiedicat să aibă succes și a acceptat tot timpul tutele. Penultima tutelă a fost Dinu Patriciu, ultima tutelă a fost Dan Voiculescu. În mod firesc, întâlnirile pe care le are, felul în care acționează este sub influența lui Dan Voiculescu, care în mod evident este mult mai șiret decât el“, a spus Gușă.

Voiculescu, crescut la școala fostei securități

Analistul a susținut totodată că Voiculescu este „un om crescut la școala fostei securități, bine antrenat“. Potrivit lui Gușă, fondatorul PC are anumite „calități“, precum posibilitatea de a manipula și de a folosi o rețea „care-i dă posibilitatea să capete informații confidențiale“. „Un om ca mine, care-i cunoaște și pe Dan Voiculescu și pe Crin Antonescu nu poate să nu-și pună întrebarea care poate să fie argumentul hotărâtor. Răspunsul meu logic nu ar putea să fie decât un eventual dosar pe care Dan Voiculescu îl are despre Crin Antonescu, pentru că altfel, să te faci de râs... nu știu, dosar de informator, de Porumbacu, de ce zicea Băsescu la televizor, habar n-am“, a completat Cozmin Gușă, potrivit realitatea.net. „Eu nu pot să-mi închipui altfel cum un om ca și Crin Antonescu acceptă această tutelă, pentru că este evident că o acceptă. Nu poți să accepți o asemenea tutelă decât dacă ești șantajat“, a conchis el.

Ultimele Stiri
abonare newsletter