Politică

Consiliul Judeţean Cluj, premiat de două ori

<p />Consiliul Judeţean Cluj a câştigat două premii în cadrul Concursului Naţional de Proiecte pentru Administraţie Publică „Cele bune să se-adune“. organizat de Revista Română de Administraţie Publică Locală.

Consiliul Judeţean Cluj s-a înscris în competiţie cu proiectele „Accesul gratuit la cultură al copiilor din mediul rural“ şi „Edificarea noii arene sportive a judeţului-Cluj Arena“, la secţiunile Cultură/Artă, respectiv Sport/Tineret şi a reuşit să obţină două din cele 12 premii acordate la nivel naţional.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, a precizat ieri că, în privinţa primului proiect, au fost apreciate soluţiile care au permis accesul gratuit al copiilor din mediul rural la instituţiile de cultură. În ceea ce priveşte edificarea stadionului Cluj Arena, aici au fost apreciate rapiditatea construcţiei şi, totodată preţul redus comparativ cu alte obiective similare.

„Performanţa Consiliului Judeţean constă în faptul că, în competiţia celor peste 700 de proiecte transmise de autorităţile publice locale, a reuşit să fie premiat la nivel naţional (pentru că au existat premii şi la nivel de regiune), fiind totodată singura autoritate a administraţiei publice locale din România care a obţinut simultan două premii naţionale, la secţiuni diferite“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

În ceea ce privește al doilea proiect, acesta a constat în asigurarea accesului gratuit al copiilor din mediul rural în instituţii de cultură.



Ultimele Stiri
abonare newsletter