Politică

Boc va candida la Primăria Cluj, susțin surse din PDL

<p><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/24/04-emil boc td 41.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Preşedintele PDL, Emil Boc va fi candidatul PDL la Primăria Cluj-Napoca, susţin surse democrat-liberale, potrivit evz ro.</p>

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu a declarat luni că numele democrat-liberalului care va candida la Cluj-Napoca a fost stabilit, dar că nu îl va anunța el. Potrivit evz.ro, democrat-liberalii i-au impus lui Emil Boc să accepte candidatura de la Cluj, preşedintele PDL refuzând de nenumărate ori să intre în cursa alegerilor locale pe motiv că ar putea pierde bătălia.

Luni, Sever Voinescu a anunţat că lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale se amână, din nou, pentru 6 mai. Aceasta este a doua oară când lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale este amânată. Iniţial, PDL anunţase că lansarea candidaţilor va avea loc în 21 aprilie, la Sala Palatului. Ulterior, PDL a anunţat că evenimentul va avea loc în 28 aprilie, „din motive tehnice legate de sală”.

Varianta candidaturii lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca la alegerile locale din 2012 a apărut încă de acum un an, când s-a discutat despre demisia lui Boc din funcţia de prim-ministru.

De altfel, democrat-liberalii clujeni au susţinut, în repetate rânduri că fostul premier ar fi „cea mai bună variantă” pentru funcţia de primar al muncipiului Cluj-Napoca. Vă reamintim că, din partea Opoziţiei de la Cluj va candida liberalul Marius Nicoară, care a anunţat încă de anul trecut că îşi doreşte să se înscrie în cursa pentru fotoliul de primar.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter