Politică

PC are candidat la Câmpia Turzii. PSD şi PNL susțin un altul

<p />Liderul Partidului Conservator Cluj, Şerban Rădulescu, acuză PSD şi PNL că ignoră propunerile conservatorilor în stabilirea candidaţilor la alegerile locale, cum de altfel, „ne-au obişnuit, de la începutul negocierilor“.

Potrivit lui Rădulescu, „cel mai bine apreciat de locuitorii municipiului Câmpia Turzii, reprezentantul PC, domnul Avram Gal, este obligat să candideze împreună cu echipa sa de consilieri pe o listă proprie“, astfel că, PSD şi PNL „nu vor putea participa la alegeri decât separat, şi nu sub sigla USL“.

PSD şi PNL au anunţat vineri că îl susţin pentru candidatura la funcţia de primar la Câmpia Turzii pe social-democratul Radu Hanga, care a mai fost primar al municipiului Câmpia Turzii în urmă cu zece ani și care a lucrat 25 de ani la Combinatul ”Industria Sârmei”.

„Am decis ca împreună cu cei din PSD să îl susţinem pe domnul Hanga pentru funcţia de edil în Câmpia Turzii şi pentru că domnia sa se poziţionează foarte bine în sondaje, iar cei de aici au nevoie de un om cu experienţa pe care o are Radu Hanga“, a spus, la rândul său, liderul PNL Cluj, Marius Nicoară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter