Politică

Consilierul judeţean PDL Darius Pintilie a demisionat

<p><img src="documente/stories/2012/02_februarie/23/darius-pintilie.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fostul consilier al premierului Emil Boc Darius Pintilie a demisionat din Consiliul Judeţean Cluj. În locul lui va deveni consilier judeţean Cosmin Todea.</p>

Darius Pintilie, unul dintre consilierii personali ai fostului premier Emil Boc, şi-a depus demisia săptămâna trecută, iar aceasta a fost înregistrată la Consiliul Judeţean Cluj.

„Mi-am depus săptămâna trecută demisia din funcţia de consilier judeţean în cadrul CJ Cluj din motive personale. Demisia a fost înregistrată la consiliu”, a spus Pintilie.

Locul de consilier judeţean devenit vacant urmează a fi ocupat de următorul supleant înscris în lista de candidaţi ai Partidului Democrat Liberal la alegerile pentru Consiliul Judeţean Cluj din iunie 2008, în ordinea din listă, cu condiţia confirmării, în scris, de conducerea PDL Cluj.

Pe lista de candidaţi ai PDL la alegerile pentru Consiliul Judeţean Cluj din iunie 2008 următorul supleant este Todea Cosmin Alexandru, se arată în proiectul de hotărâre a Consiliului Judeţean Cluj privind privind încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean al lui Darius Pintilie.

Primul punct pe ordinea de zi a sedinţei de mâine, vineri, 24 februarie, va fi numirea în funcţie a supleantului Todea Cosmin Alexandru.

Darius Pintilie a fost ales consilier judeţean în iunie 2008, a făcut parte din echipa premierului Emil Boc la Palatul Victoria şi, la sfârşitul anului trecut, a fost numit în comisia interministerială de repartizare a bunurile confiscate sau intrate în proprietatea privată a statului.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter