Politică

12 turdeni au avut nevoie de ajutor din cauza frigului

<p>Din data de 30 ianuarie şi până în prezent, din cauza frigului, 12 persoane au solicitat ajutor Centrului  de Urgenţe din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială Turda.</p>

 

„Toate cererile au fost soluţionate favorabil, persoanele în cauză beneficiind în mod gratuit de cazare şi de masă”, a declarat Tudor Ştefănie, primarul municipiului Turda.


El a mai spus că în urma avertizărilor meteorologice transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie - Centrul Meteorologic Regional Transilvania Nord, începând cu data de 30 ianuarie 2012, Primăria Municipiului Turda a informat populaţia cu privire la temperaturile scăzute şi la creşterea cantităţii de precipitaţii.

De asemenea, până la această dată, Serviciul Public de Asistenţă Socială Turda a distribuit toate alimentele primite de la Consiliul Judeţean Cluj destinate cazurilor sociale prevăzute de lege. Persoanele care doresc să facă donaţii pentru localităţile sinistrate pot să facă acest lucru la centrul de colectare de ajutoare situat la Unitatea Militară nr. 01515 Turda, din str. Armatei nr. 62-64.

abonare newsletter