Politică

Apel umanitar către locuitorii din Câmpia Turzii

<p>Primăria din Câmpia Turzii face un apel către locuitorii municipiului pentru a trimite ajutoare umanitare către sinistraţii din sudul ţării.</p>

Pe site-ul instituţiei se arată că, până mâine, locuitorii municipiului Câmpia Turzii care doresc să ajute persoanele sinistrate, pot să doneze produse neprisabile, alimente constând în: apă, zahăr, ulei, conserve, cartofi, fasole etc. Acestea pot fi predate la centrul de colectare din incinta Casei de Cultură „Ionel Floaşiu”, sala mică, între orele 8-19.

 


La Turda ajutoarele se colectează la biserici şi la garnizoana militară.

Viceprimarul din Turda, Mircea Irimie a declarat că populaţia s-a mobilizat exemplar, iar doritorii pot dona în continuare alimente şi îmbrăcăminte la centrele stabilite de comun acord cu reprezentanţii armatei şi ai bisericilor din zonă. În numai câteva zile de la lansarea apelului umanitar, turdenii s-au mobilizat şi au adunat produse alimentare, pături, apă minerală şi alte produse de strictă necesitate la punctele de colectare înfiinţare în cadrul parohiilor dar şi la poarta 2 a UM din Turda, de pe strada Armatei.



Ultimele Stiri
abonare newsletter