Politică

Colegiul director al PDL a decis schimbarea tuturor miniştrilor

<p>Colegiul director al PDL a decis schimbarea tuturor miniştrilor pentru viitorul cabinet.</p>

„Astăzi toţi miniştrii din Cabinet facem un pas înapoi şi propunem o echipă care să ducă PDL în Guvern şi să ofere o nouă expertiză profesională, aşa cum a făcut-o şi vechea echipă. Este o decizie luată în unanimitate. Este o decizie luată pe baza propunerilor miniştrilor şi în colaborare cu ei. Este o decizie a PDL”, a explicat Boc, citat de Mediafax.

El a subliniat că nu doreşte să se facă o confuzie între unanimitatea în favoarea deciziei şi votul dat pentru fiecare în parte. „Nu confundaţi două lucruri. Am vorbit de decizia politică de a schimba întreaga echipă ministerială a PDL. Aici am avut unanimitate. După aceea, am trecut la propuneri, vot cu vot, om cu om”, a mai spus Boc.


El a subliniat că nu este un gest de frondă la adresa miniştrilor din Cabinet, ci este un gest de responsabilitate şi de apreciere politică.

„Vreau să mulţumesc public miniştrilor PDL din Guvernul pe care l-am condus pentru eforturile făcute în susţinerea reformelor şi modernizarea statului”, a mai spus Boc.


Andreea Paul Vass, Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Cătălin Baba, Răzvan Mustea, Claudia Boghicevici şi Bogdan Drăgoi sunt propunerile PDL pentru miniştri în Cabinetul Ungureanu, au declarat, marţi, pentru Mediafax, surse din partid.

Ultimele Stiri
abonare newsletter