Politică

Boc nu comentează „speculaţiile“ privind demisia sa

<p>Premierul Emil Boc a fost întrebat, la sfârşitul săptămânii trecute, dacă demisionează în zilele următoare, el spunând că nu comentează „asemenea decizii sau speculaţii” şi că ştie ce are de făcut, arată Mediafax.</p>

„Nu comentez asemenea decizii sau asemenea speculaţii. Ştiu ce am de făcut”, a spus Emil Boc, întrebat de jurnalişti cum comentează zvonul potrivit căruia ar urma să demisioneze din funcţie în zilele următoare.

Premierul a evitat un răspuns clar privind o eventuală demisie, precizând doar că va spune în primul rând în faţa colegilor de partid şi abia apoi presei ce are de făcut Guvernul în perioada următoare.

Potrivit unor surse din partid însă, cei mai mulţi democrat-liberali doresc plecarea urgentă a lui Emil Boc din postul de premier şi inclusiv înlăturarea acestuia din fruntea partidului. „Toată lumea spune că trebuie să plece (Emil Boc, din fruntea Guvernului - n.r.). L-am susţinut mai mult pentru preşedintele Băsescu. Trebuie să plece inclusiv de la partid, nu poate să rămână, dacă pleacă de la Guvern”, a declarat un lider PDL, pentru Mediafax.

 


Pe de altă parte, secretarul general al PDL, Ioan Olteana, a infirmat pentru presa centrală zvonurile privind posibila demisie a lui Emil Boc din fruntea Guvernului, declarând că în interiorul partidului nu s-a discutat despre o eventuală demisie a premierului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter