Politică

Un nou consilier în forul judeţean

<p><img src="documente/stories/12_decembrie/11_ziua/petru-man.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Consiliul Judeţean este din nou complet. Reprezentanţii forului judeţean au ales ieri un înlocuitor pentru postul rămas liber în urma numirii lui Alexandru Coroian în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.</p>

Democrat liberalul Petru Man a fost validat ieri în funcţia de consilier judeţean, înlocuindu-l astfel pe Alexandru Coroian. Man a fost votat în unanimitate de colegii săi în această funcţie după ce Alexandru Coroian a devenit vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. Noul consilier judeţean, Petru Man, era următorul supleant pe lista democrat liberalilor, la alegerile locale din 2008. Tot ieri, consilierul democrat liberal a depus jurământul în plenul şedinţei de Consiliu Judeţean.

O altă schimbare se va produce la nivelul conducerii grupului de consilieri PDL care vor avea de acum un nou lider. Aceasta pentru că funcţia o deţinea până nu demult tot Alexandru Coroian. Astfel, democart liberalii au decis ieri, în cadrul aceleiaşi şedinţe de plen, să îl numească pe colegul lor, Călin Turc, noul lider de grup al consilierilor judeţeni PDL.

Vă reamintim că, la sfârşitul lunii decembrie, consilierii judeţeni l-au validat pe Alexandru Coroian în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, după arestarea lui Radu Bica. Alexandru Coroian a fost atunci singura propunere din partea grupurilor de consilieri judeţeni. pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Coroian a fost ales în această funcţie cu 20 de voturi pentru şi 11 împotrivă, din 33 de consilieri prezenţi.     

abonare newsletter