Politică

250 de noi locuri de muncă la două companii olandeze

<p>Două companii olandeze vor înfiinţa 250 de locuri de muncă în judeţul Cluj.</p>

E vorba de o companie de logistică din Olanda, care va deschide primul punct de lucru din România în apropierea Autostrăzii Transilvania, urmând să angajeze peste o sută de persoane, şi de un producător de echipamente pentru industria alimentară, tot din Olanda, care va deschide o fabrică la Apahida, cu 150 de salariaţi.

„O mare companie de logistică, Vos Logistics, va deschide un punct de lucru în judeţul Cluj, primul din România, urmând să angajeze în perioada următoare peste o sută de persoane. Locaţia va fi lângă Autostrada Transilvania. Vorbim şi despre deschiderea unei fabrici a companiei Fencs în comuna Apahida, cu alte 150 de locuri de muncă”, a declarat, vineri, primarul interimar al oraşului Cluj-Napoca, Radu Moisin.

Vos Logistics are, la nivel internaţional, 1.850 de angajaţi, o flotă de circa 1.200 de vehicule şi spaţii de depozitare de 125.000 metri pătraţi.

Administratorul Fencs Industries SRL, Ionuţ Luca, a declarat că firma pe care o reprezintă va produce echipamente din inox pentru industria alimentară, farmaceutică şi petrochimică şi va exporta linii de producţie în ţări din vestul UE.

„Investiţia în fabrica din comuna Apahida se va ridica la două milioane de euro în următorii trei ani. Producţia va începe în luna martie, urmând să începem cu două linii de producţie pentru prelucrarea legumelor şi a produselor lactate” , a spus Luca.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter