Politică

PSD cere demiterea directorului Regionalei de Drumuri şi Poduri Cluj

<p>Şeful Departamentului Transporturi din Partidul Social Democrat (PSD), senatorul Marius Sorin Bota, a solicitat, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presă, demiterea directorului Regionalei de Drumuri şi Poduri Cluj, Ion Pantelimon, pentru modul în care a gestionat construirea centurii de est a Clujului.</p>

 

Totodată, PSD cere şi sesizarea organelor competente ale statului pentru anchetarea acestei situaţii.

„Centura de est a Clujului a fost un proiect gândit greşit, continuat greşit, s-a investit în el cu rea credinţă, pe considerentul că nu contează cât de scump, numai să fie, iar greşeala se repară oricum din bani publici. Acest principiu a stat la baza realizării acestui proiect şi în niciun caz realizarea unei investiţii în folosul oamenilor. Iată că oamenii nu pot să folosească centura”, a declarat Bota, potrivit comunicatului.

Social-democraţii cer ministrului Transporturilor să ia „de urgenţă” măsura demiterii lui Ion Pantelimon.

„Împreună cu grupul parlamentarilor din Cluj şi alte persoane publice, am făcut demersuri către Curtea de Conturi şi către celelalte organe abilitate ale statului. Vă rugăm ca şi dumneavoastră, din poziţia pe care o detineţi şi atribuţiile pe care le aveţi din funcţia de ministru, să faceţi demersuri în a stopa astfel de fenomene şi a-i pedepsi pe cei care se fac vinovaţi”, a solicitat senatorul Bota ministrului Transporturilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter