Politică

Apelul femeilor din PSD, semn de „disperare”

<p><img src="documente/stories/12_decembrie/rovana-plumb.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Democrat liberalele de la Cluj invită femeile din USL la dialog.</p>

Organizaţia de Femei a PDL (OFPDL) Cluj considerǎ că solicitarea Rovanei Plumb (foto stânga) adresată soţiei lui Traian Băsescu, Maria Bǎsescu de a-i cere acestuia sǎ demisioneze este un „semn de disperare“.

Potrivit OFPDL Cluj, apelul preşedintelui Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb reprezintă totodată „lipsă de repect“ faţǎ de adevǎratele probleme ale romȃnilor.
„Din păcate, acest mod haotic de a face politică, caracteristic celor din USL şi mai nou preluat şi de Organizaţia de Femei socialiste reprezintă în fapt disperarea USL-iştilor de a câştiga capital electoral. După principiul că la politică ne pricepem cu toţii, reprezentantele USL îşi permit să dea sfaturi primei doamne a României. Suntem solidare cu iniţiativa preşedintei OFPDL, doamna  Sulfina Barbu, care, într-un comunicat adresat femeilor din PSD şi PNL, afirmǎ cǎ pentru doamne, o abordare mai potrivitǎ ar fi schimbul de idei la masa dialogului“, spun reprezentantele OFPDL Cluj. Astfel, Organizaţia de Femei a PDL Cluj invită organizaţiile de femei ale PSD Cluj şi PNL Cluj la un „dialog constructiv“.

„Întȃlnirea are ca scop abordarea cu luciditate şi înţelepciune a problemelor pe care le are societatea noastrǎ şi, mai ales, identificarea de soluţii“, spun femeile din PDL Cluj.

Rovana Plumb: „Maria Băsescu ar trebui să îl determine pe Traian Băsescu să plece“


Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a adresat, sâmbătă, un apel soţiei preşedintelui Traian Băsescu, Maria Băsescu, să îl determine pe acesta să demisioneze. Plumb a spus, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD, că Traian Băsescu nu este un bărbat puternic.

„Un bărbat care este politician trebuie să facă în aşa fel încât să acţioneze pentru populaţie, nu să lupte împotriva ei. Fiind femeie, mamă şi soţie, mă gândesc că în spatele lui Traian Băsescu, Maria Băsescu ar trebui să aibă un cuvânt de spus şi cred că Maria Băsescu ar trebui să îl determine pe Traian Băsescu să plece. Îi solicit Mariei Băsescu să îl determine pe Traian Băsescu să demisioneze", a declarat Rovana Plumb.

Ultimele Stiri
abonare newsletter