Politică

Săptămâna viitoare va fi convocată o sesiune parlamentară extraordinară

<p>Întâlnirea liderilor coaliţiei guvernamentale cu cei ai Opoziţiei reprezintă un câştig, a declarat miercuri preşedintele PDL, premierul Emil Boc, care a anunţat că săptămâna viitoare va fi convocată o sesiune extraordinară a Parlamentului.</p>

 

„Propunerea, pe componenta politică, a fost aceea de a avea sesiune extraordinară a Parlamentului, pentru că în Parlament este locul unde trebuie dezbătute, dezamorsate şi rezolvate, inclusiv conflictele din societate. Şi, de aceea, săptămâna viitoare vom avea o sesiune extraordinară a Parlamentului, locul unde să se discute problemele specifice unei ţări”, a afirmat Boc, la finalul consultărilor de la Palatul Parlamentului.

El a spus că, din perspectiva coaliţiei de guvernare, este extrem de important pentru România ca în 2012 să avem stabilitate economică şi politică.

„Esenţa democraţiei sunt dialogul şi dezbaterea şi nu violenţa sau alte mijloace nedemocratice. Din acest punct de vedere le-am mulţumit liderilor USL”, a adăugat Boc, care a subliniat importanţa existenţei unui dialog între Putere şi Opoziţie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter