Politică

Pasagerii TAROM pot vizita gratuit muzee clujene

<p>Consiliul Judeţean (CJ) Cluj acordă tuturor pasagerilor TAROM care ajung în Cluj-Napoca vouchere cu care pot vizita gratuit trei muzee clujene.</p>

 

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că voucherele respective pot fi folosite pe tot parcursul anului în curs.

„Lansăm o iniţiativă a CJ Cluj, împreună cu trei muzee şi cu Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, prin care dorim să promovăm obiectivele de cultură din judeţ şi să stârnim curiozitatea turiştilor. Toţi pasagerii curselor aeriene ale companiei TAROM care decolează de la Cluj-Napoca şi aterizează aici vor primi din luna martie vouchere prin care li se asigură acces de vizitare gratuită a trei muzee în anul 2012. Este vorba de Muzeul de Artă, Muzeul Etnografic şi Muzeul Memorial Octavian Goga din Ciucea. Proiectul se numeşte Descoperă Transilvania, vizitează cu noi muzeele din Cluj”, a menţionat Alin Tişe.

Preşedintele CJ Cluj a mai spus că în anii următori, proiectul ar urma să fie extins şi pentru alte obiective turistice din judeţ.

Numărul pasagerilor TAROM care folosesc Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca este de aproximativ 500.000 anual.

Ultimele Stiri
abonare newsletter