Politică

Solicitarea pentru convocarea sesiunii extraordinare a fost depusă la Parlament

<p>Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat luni că solicitarea pentru convocarea sesiunii parlamentare extraordinare a fost depusă la Parlament şi, potrivit „unui scenariu optimist”, aceasta ar putea să înceapă luni, 23 ianuarie.</p>

 

„A fost depusă. Domnul Eugen Nicolăescu (n.r. - liderul deputaţilor liberali) m-a informat că solicitarea a fost deja transmisă. Aşteptăm reacţia instituţională de la Camera Deputaţilor şi Senat, convocarea unei şedinţe de Birouri permanente reunite, care sperăm noi să şi aprobe cererea noastră”, a spus Voicu la finalul şedinţei Biroului Permanent Central al PNL.

El a adăugat că proiectele propuse de liberali pentru ordinea de zi a acestei sesiuni sunt discutarea situaţiei politice - pentru că Parlamentul are acest drept, să dezbată situaţia politică - şi analiza reacţiei autorităţilor faţă de evenimentele din ultimele zile.

„Nu depinde neapărat de noi data la care se va face această şedinţă, dar este o chestiune de zile. Dacă ar fi să fac un scenariu optimist, cred că luni ar putea fi făcută sesiunea extraordinară. Dacă mâine sau poimâine vom fi convocaţi în Birouri reunite, sesiunea poate fi convocată luni”, a susţinut Voicu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter