monitorulcj.ro Menu
Napi Hírek

A Petry Válogatott Húsok elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat (P)

A Petry Válogatott húsok teljes termékpalettáját tüntette ki a magyar állam az Érték és Minőség Nagydíj Pályázaton.

A jeles eseményre 2019 szeptember 10-én került sor a budapesti Országházában. A tekintélyes díjat kollégáink, Mátyás Noémi termelési igazgató és Tímár József nagykereskedelmi igazgató vették át.
Az elismerés egy új minőségtanúsító védjegy, mely felhívja a figyelmet a kiemelkedő minőségű termékekre. A pályázat kiírói és támogatói a díj megalapításával és működtetésével adnak nagyobb lehetőséget azon vállalkozóknak, akik termékeik magas minőségének hangsúlyozásával kívánnak kitűnni a nemzetközi piacon. A rangos elismerés a fogyasztókat is segíti a színvonalas termékek felismerésében, továbbá hozzájárul az egészséges verseny kialakulásához a kompetitív piacon.
Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegyet elnyert termék a Petry Válogatott Húsok termékcsalád.
A Válogatott Húsok Program keretén belül szakértő alkalmazottak a legnagyobb odafigyeléssel nap mint nap azon dolgoznak, hogy a legfinomabb falatokat tegyék a vásárlóink asztalára. Odafigyelnek arra, hogy csak a Petry által minősített hazai farmokról származó, válogatott és egészséges állatokat vásárolják meg, melyeket speciális autókkal, stresszmentesen szállítanak, majd vágás előtt pihentetnek.

„A Válogatott Húsok Programba kizárólag olyan friss húsok tartoznak, amelyek ellenőrzött hazai farmokról beszerzett válogatott, egészséges állatok húsából származnak. Az állatokat stresszmentesen szállítjuk a legmodernebb, levegőztető rendszerrel ellátott állatszállító autókkal. Miután megérkeznek a vágóhídra, egy napig pihentetjük, hogy kiküszöböljük a húsok tejsavasodását. A származási garanciánkkal ellátott hústermékek olyan állat húsából származnak, amit itthon neveltek és dolgoztak fel. Ezt jelenti a 100% hazai minőség.” – közölte Timár József, nagykereskedelmi igazgató.
A Petrynél kiemelt figyelmet szentelünk a feldolgozásra, de tudjuk, hogy nem elég csupán jó minőségű termékeket előállítani, hiszen az is fontos, hogy munkatársainkat oktassuk, fejlesszük, ugyanakkor vásárlóinkat is folyamatosan informáljuk a tudatos fogyasztói magatartás fontosságáról. Ezek alapján állnak össze a Válogatott Húsok Program elemei a legjobb minőségű alapanyagoktól a speciálisan erre a célra kialakított bolthálózaton, a "Petry Húsakadémia" oktatási programig.
„Az Érték és Minőség Nagydíj egy megtisztelő elismerés kemény munkánk, minőségi termékeink és Petry boltokban nyújtott kiemelkedő szolgáltatásaink irányába. Továbbra is törekszünk arra, hogy a Válogatott Húsok termékcsalád a rangos díj elnyerése következtében is a kiválóságot képviselje, a mai kor követelményeinek megfelelően, ősi hagyományokra alapozva.” - nyilatkozta Mátyás Noémi termelési igazgató.
A Petry cégcsoport nyertes Válogatott Húsok termékpalettája büszkén viseli az Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegyet.