Monitorul Cartierelor

FOTO. Pieton, LOVIT de un TIR pe Bulevardul Muncii. Bărbatul a MURIT

Un pieton a fost lovit mortal de un TIR pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Poliția și echipajele de salvare au ajuns la fața locului.

UPDATE 2:

„Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui eveniment rutier produs pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18.20, iar la fața locului au găsit un bărbat prins în angrenajele de sub un ansamblul de vehicule (autocamion).


Pompierii au intervenit imediat pentru a extrage victima din locul unde a rămas în urma impactului, însă, după ce au asigurat accesul medicilor SMURD la victimă, aceștia nu au putut decât să constate că acesta suferise traumatisme incompatibile cu viața, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare”, a transmis ISU Cluj. 

 


 

UPDATE:


„Accident rutier în urma căruia a rezultat decesul unei persoane

Conform primelor date, în jurul orei 18.20, un ansamblu de vehicule condus pe Bulevardul Muncii de un bărbat în vârstă de 30 de ani, a surprins și accidentat un pieton care se afla în deplasare, înspre tramvaiul oprit în stație.


În urma impactului, pietonul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a decedat”, a transmis IPJ Cluj.

 


Un pieton a fost lovit de un TIR pe Bulevardul Muncii, transmite ISU Cluj. Victima a ajuns sub TIR, spun martorii oculari. 

Poliția și echipajele de salvare au ajuns la fața locului. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter