Monitorul Cartierelor

VIDEO. Plimbare virtuală prin Parcul Zorilor/Observator, viitorul loc de relaxare și înâlnire al clujenilor

Emil Boc a postat un videoclip prin care clujenii pot să facă o plimbare virtuală prin Parcul/Zorilor, viitorul loc de relaxare și întâlnire al clujenilor.

 

 


Videoclipul le permite clujenilor să vadă cum va arăta Parcul Zorilor, în zona Observator, un parc mare care va deveni loc de întâlnire și relaxare pentru ei.


 

PUZ-ul pentru parcul Zorilor a fost aprobat astăzi în ședința de Consiliu local. Luni, 29.03.2021, va fi demarată procedura de licitație în vederea realizării parcului.


Terenul pe care va fi amenajat parcul din cartierul Zorilor - zona Observator - are o suprafață de peste 1,2 ha. Aici vor fi plantați 180 arbori și 240 arbuști, pe lângă cei existenți. Se vor amenaja spații de joacă pentru copii, zone de recreere și fitness în aer liber.

Proiectul include un nou sistem de iluminat prevăzut cu tehnologie LED și telegestiune, iar sistemul inteligent de irigație va reduce costurile de întreținere și va păstra vie vegetația în timpul perioadelor secetoase. Amenajarea parcului se realizează într-o manieră integrată, cu atenție la deplasările pedestre și velo.

Ultimele Stiri
abonare newsletter