Monitorul Cartierelor

Revelionul în Cluj pe când COVID-19 nu exista. Momente de neuitat de când sute de clujeni se strângeau în Centru de Anul Nou. FOTO/VIDEO

În anii trecuți, Revelionul era un adevărat show pentru clujeni. Sute de oameni se strângeau în Piața Unirii pentru a urmări concertele organizate de Primărie și artificiile.

 

 


Din păcate, în acest an niciuna dintre aceste lucruri nu au fost posibile. Organizarea evenimentelor de acest fel este interzisă din cauza pandemiei de COVID-19. Chiar și artificiile pentru trecerea dintre ani au fost anulate.

 


Clujenii au fost nevoiți să sărbătorească Anul Nou într-un mod mai liniștit, acasă, cu familia, dar mulți au ales și să petreacă la cabane sau cu prietenii, ignorând recomandările autorităților.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, le-a transmis clujenilor pe Facebook o urare de la mulți ani și a postat un scurt film în care sunt reprezentate momente emoționate de la petrecerile din anii trecuți, organizate cu ocazia Revelionului.


„La mulți ani, Cluj-Napoca! La mulți ani, clujeni! La mulți ani, dragi români, oriunde vă aflați! Imagini: Atmosfera din centrul orașului cu ocazia manifestărilor de Revelion din anii anteriori | Arhivă Municipiul Cluj-Napoca”, a scris Boc.


CITEȘTE ȘI:

Unde și cum își va petrece Emil Boc noaptea de Revelion? „Le-am spus să nu conteze pe mine anul acesta”

 

abonare newsletter