Monitorul Cartierelor

Spațiul verde de pe malul lacului de lângă Iulius Mall a ajuns loc de parcare. Primăria vede ce se întâmplă? – GALERIE FOTO

Locul de promenadă de lângă mallul din cartierul Gheorgheni devine, încet dar sigur, loc de parcare pentru șoferii nesimțiți. Un consilier local “urechează” Primăria din cauza situației.

Consilierul local Ioan Bîldea atrage atenția asupra situației de pe aleea care duce spre lacul de lângă Iulius Mall și solicită Primăriei Cluj-Napoca să limiteze accesul auto pe alee.

“Vă rog să analizați posibilitatea de a limita accesul auto pe aleea care duce spre lacul de lângă Iulius Mall, situată între terenul de tenis al Univers T și căminul Economica II. Zilnic întreaga alee este ocupată de mașini, ba chiar și spațiul verde de lângă lac a ajuns loc de parcare. Blocul din spatele căminului Economica II are acces auto de pe strada Sarmizegetusa, deci nu se impune menținerea aleii deschise pentru traficul auto. În plus, malul lacului este un loc de promenadă, deci accesul auto ar trebui să fie interzis”, scrie Bîldea, în sesizarea adresată conducerii Primăriei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter