Monitorul Cartierelor

Şoferii îşi mai găsesc maşinile doar cu lanterna în parkingurile de cartier

Clujenii sunt nemulţumiţi de faptul că în parkingurile de cartier nu funcţionează iluminatul pe căile de acces pentru pietoni.

Foto arhivă Foto arhivă

Oamenii, ca să ajungă la maşini au nevoie de lanterne. “Domnule primar, aş dori să vă întreb dacă vi se pare normal să fie nevoie de lanternă ca să ieşi din parkingul de pe strada Primăverii. Pe căile de acces pentru pietoni nu mai funcţionează aproape niciun bec, iar în spaţiile unde sunt parcate maşinile luminile se aprind abia la ora 20.00 în condiţiile în care se întunecă la 17.00”, scrie un clujean pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa conducerii Primăriei Cluj-Napoca.

Bărbatul spune că situaţia durează de câteva luni. “Situaţia aceasta durează de câteva luni, aşa că sunt curios când s-a făcut ultima vizită de către cineva responsabil cu administrarea parkingului?”, încheie acesta.


Un alt clujean afirmă că situaţia este la fel şi în parkingul Băişoara din cartierul Gheorgheni. “Situaţia e identică şi la parkingul de pe strada Rebreanu. Iluminatul nu funcţionează, îţi trebuie lanterna să ajungi la maşină, pe scări găseşti numai sticle goale de alcool, mizerabil arată etajul 2A din cauza infiltraţiilor de apă de pe terasa care nu au fost remediate nici în ziua de azi deşi datează de la darea în funcţiune. Ruşine administraţia locală, ruşine!”, scrie clujeanul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter