Monitorul Cartierelor

Lucrări de mântuială – Un trotuar din Zorilor e veșnic în reparații

Un clujean semnalează faptul că un trotuar din cartierul Zorilor a fost reparat de două ori într-un an, deși în 2014 s-a făcut o amplă lucrare de modernizare.

Lucrări de mântuială – Un trotuar din Zorilor e veșnic în reparații Lucrări de mântuială – Un trotuar din Zorilor e veșnic în reparații

Este vorba despre o alee din vecinătatea străzii Gheorghe Dima care a fost modernizată anul trecut. Atunci, la nici o lună de la încheierea lucrărilor, asfaltul s-a crăpat și în unele locuri chiar s-a crăpat. Acum, istoria se repetă: aceeași alee, același trotuar, aceleași probleme.

“Pozele sunt făcute la un trotuar modernizat care la nici măcar o lună era deja surpat. Ca urmare a articolelor din ziar, s-a intervenit imediat şi s-a refăcut, însă din păcate vedem cum. Suntem după aproximativ un an de zile şi din nou acelaşi trotuar s-a surpat. Cred că cuvintele mele sunt de prisos, însă o opinie mediatizată despre astfel de lucrări o să schimbe ceva în atitudinea autorităţilor şi a constructorilor. Menţionez că în Zorilor s-au modernizat mai multe alei şi trotuare însă din păcate sunt în aceeaşi situaţie (strada Tatra etc)”, scrie un clujean, într-un mail trimis pe adresa redacției. Acesta a atașat și câteva fotografii cu trotuarul crăpat.


Cum arăta, anul trecut, trotuarul de pe aleea respectivă: AICI.

Ultimele Stiri
abonare newsletter