Monitorul Cartierelor

Clujeancă amendată pentru că a mers cu bicicleta pe trotuar şi nu pe pista pentru biciclete

O clujeancă susţine că Poliţia Rutieră a dat amenzi cicliştilor surprinşi pe lângă pista de biciclete de lângă ştrandul Sun din Grigorescu.

„Ați vrut piste de biciclete, lasă că vă dăm noi amenzi! Un echipaj de la Poliția Rutieră s-a plantat azi pe Bulevardul 1 Decembrie, între Cora și podul din Grigorescu (în dreptul ștrandului Sun) și-a început să împartă puncte de amendă tuturor cicliștilor surprinși pe lângă pistă (una extrem de îngustă și periculoasă, de altfel, dar asta este deja o altă discuție)”, a spus Elena Nicolae pe un site de socializare.

Femeia susţine că a primit o amendă de 630 de lei.  „De ce puncte de amendă și nu amendă simplă nu știu...poate când se fac 15 nu o să mai ai voie să urci la ghidon....Dar să primești o amendă de 630 de lei pentru că ai vrut să mergi 50 de metri pe un tortuar gol (situat pe partea opusă a benzii de biciclete), ca să nu fii nevoit să treci de două ori strada (că tot aveai drum la Cora), mi se pare bătaie de joc. Mai ales în condițiile în care pe procesul ăla verbal există și opțiunea avertisment”, a declarat Elena Nicolae.


Clujeanca are impresia că nu se va schimba niciodată ţara în bine. „Trist, dar adevărat: la Cluj suntem prizonieri chiar și atunci când pedalăm! Numai eu am impresia că nimic nu se va schimba niciodată în bine în țara asta?”, a concluzionat Elena.

Ultimele Stiri
abonare newsletter